dimarts, 18 de desembre del 2007

Festival de Nadal Prevent (Can Dragó)

Núria Ferrer i Rafa López van ser els dos barberencs més destacats al Festival de Nadal Prevent organitzat pel Club Atletisme Nou Barris a les pistes de Can Dragó. La llançadora va guanyar la prova de pes millorant el rècord de la competició que ella mateixa tenia en aconseguir un millor registre de 12m43cm. Per la seva banda, López va completar els 5km marxa en menys de 25 minuts, sent el primer barberenc que ho aconsegueix mai i millorant el seu propi record del club.
Però els bons registres no es van aturar aquí. Juan Merino va millorar la seva marca personal al triple salt amb 12m19cm i Guillermo López també va fer marca en córrer els 3.000mll en 9’53’’. A més cal destacar els bons registres aconseguits per Ana Aragonés, Cristina Defez, Miguel A.López i Juan Merino a la llargada.

Control de Proves Combinades (Bompas - FRANÇA)

Tres atletes de la UA Barberà van viatjar el cap de setmana a la localitat francesa de Bompas per participar en una control de proves combinades en pista coberta. Dani Rodríguez va millorar la seva marca personal a l’heptatló amb 4.022 punts en fer marques personals als 60mll (7’’73) i al 1.000mll (3’00’’06) i marques en pista coberta als salts. Mentrestant, els cadets Erik Aciego i Andrea Morral es van estrenar a les combinades amb marques també molt destacables.