dimecres, 11 de juny del 2008

Badia del Vallès celebra la 19ena Cursa Popular

Molts atletes del Grup de fons de la UA Barberà corren aquest cap de setmana a Badia.

11/06/2008 - Aquest dissabte 14 de juny i dins el marc de la Festa Major de Badia del Vallès es realitzarà la 19ena cursa Popular de la nostra ciutat.
En aquesta nova edició de la cursa, es recorreran 4 quilòmetres per els diferents carrers de Badia del Vallès. Així doncs els recorregut serà:

Sortida: Avda Burgos (davant l’ajuntament), Avda de la Mediterrània, carrer de la Bètica, Mercat Municipal, carrer d’Algarve, carrer de Porto, Avda del Cantàbric, Avda de la costa Blava, carrer de Menorca, Avda d’Eivissa, carrer de la Manxa, parc de Joan Oliver. Arribada: Parc Joan Oliver.

Les inscripcions estan obertes a tothom (sense diferencies de sexe ni edat). Aquestes es podran realitzar fins el proper 12 de juny a les 20h al Complex Esportiu de Badia del Vallès (Via de la Plata s/n) o també a través del correu electrònic:esports@badiadelvalles.net |

La recollida de xips es durà a terme de 8 a 9.30 del matí del mateix dia de la cursa davant de l’ajuntament, i aquesta s’iniciarà a les 10h.

Tots els participants rebran una bossa amb diversos obsequis una vegada hagin finalitzat el recorregut. Els tres primers classificats masculí i femení rebran un trofeu, de la mateixa manera també el rebran els tres primers classificats masculí i femení de cada categoria (pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil, sènior, veterà, incapacitats).