dilluns, 15 de novembre del 2010

JUAN RAMÓN MARMOLEJO FINALITZA EN 1h 10 LA BEHOBIA

David Rua:
Behobia – San Sebastian – Una desena d’atletes taronja es va desplaçar aquest cap de setmana fina a Donosti per disputar una de les curses més mítiques del panorama espanyol, els 20km de la Behobia – San Sebastian. Es tracta d’una prova amb gran participació on la duresa de les condicions meteorològiques equival a la seva tradició i espectacularitat.

El millor classificat va ser Juan Ramon Marmolejo que va arribar en el lloc 87 dels 17.373 atletes que van acabar fent una marca d’1h10’36’’, gran registre si a més tenim en compte la pluja que va caure durant bona part del recorregut. La primera barberenca va ser Patricia Fernández Torre‐Marín  que va finalitzar amb un temps de 1:47:25 al lloc 245 de la seva categoria.