dilluns, 3 de maig del 2010

El Barberà és de Primera !!

Per David Rua

Final B 1ª Divisió Lliga M (Granollers).- Objectiu assolit. L’equip masculí de la Unió Atlètica Barberà va
aconseguir la permanència a la màxima categoria de l’atletisme català en classificar-se 5è a la final B disputada diumenge a Granollers. Amb un equip on les baixes per lesió van ser brillantment cobertes a totes les proves, els barberencs van omplir l’equip (només ho van fer 4 dels 8 participants) i van combinar els punts d’atletes destacats, amb d’altres habituals de les lligues i l’aportació de veterans i cadets. Imanol Cardona va guanyar el pes amb 13m46 i va ser segon a la llargada amb 6m62cm. També segon va ser Ariel Conde als 800mll amb 2’01’’05. Mohamed Kamal va sumar dos tercers llocs, al 800mll amb 2’01’’89 i als 1.500mll amb 4’14’’73 i el mateix va fer Daniel Rodríguez al 110mt amb 17’’01 i a la perxa amb 3m60cm. L’altra tercera posició va ser d’Adrià Prats amb 40m85cm al martell. Destacats resultats als quals cal sumar els cinquens llocs de Miguel A. López als 100m, Juan Merino al triple salt i David Rúa als 5.000m marxa, però també els esforços fets per altres atletes en proves on no són especialistes, pels veterans que van aportar un bon grapat de punts i pels cadets que van permetre omplir els relleus. Tot plegat, una nova demostració més de la força que pot tenir un conjunt atlètic si competeix com un equip i de la qualitat dels atletes que permetrà competir novament a Primera Divisió en 2011.
Els barberencs no només van aconseguir la salvació sinó que sumant 297 punts a la jornada final van superar a tres equips, el CA Granollers amb 288,5 i els dos que han perdut la categoria, CA Lloret - La Selva amb 288 punts i CN Reus-Ploms amb 265.