dimarts, 2 de setembre del 2008

Cursa de Ripollet

Cursa de Ripollet.- Els primers atletes de la UA Barberà en tornar a la competició després de les vacances
d’estiu han estat els de fons que han obert el foc a la Cursa de la Festa Major de Ripollet. A la cursa es podien
córrer 5 o 10 quilòmetres. 5 dels atletes van optar pels 5 i 1 va completar les dues voltes al circuit ripolletenc. A la
cursa d’una volta els barberencs es van endur tres trofeus per categories. Ariel Conde va finalitzar 2n a la
categoria sènior amb un temps de 18’12’’ i a la categoria junior Mohamed Kamal va ser 1r amb 17’40’’ i Javier
Garcia 3r amb 19’37’’. A més, a la cursa de 5km també van participar David Rúa, 7è sènior amb 19’51’’ i Manolo
Aciego, 23è veterà amb 24’10’’. A la cursa de 10km l’únic corredor de la UA Barberà va ser Juan Ramon
Marmolejo que va finalitzar el 16è a la categoria de veterans amb 39’27’’.
La propera setmana els fondistes barberencs tindran una nova cita amb les proves en ruta amb la participació a la
Cursa Popular i la Mitja Marató de Sabadell.