dilluns, 8 de setembre del 2008

Cursa de Sabadell

Gairebé una vintena d’atletes de la UA Barberà en van aplegar diumenge a la Ronda
Zamenhof de Sabadell per participar a les curses de la Festa Major de Sabadell. A la mitja marató van participar 3
atletes que van assolir marques molt destacades. David Guiamet va debutar en la distància amb un gran marca
de 1h20’29’’ arribant 32è en una prova de gran nivell guanyada per Roger Roca i que va comptar amb la
presència de l’ex-campió del mon de marató Martín Fiz, segon i el barberenc i pare de l’escola d’atletisme, Benito
Ojeda, tercer. Juan Ramon Marmolejo i Jonathan Ponce van fer la primera volta al recorregut junts, i van
completar els poc més de 21 km en 1h26’56’’ i 1h32’09’’ respectivament.
A la cursa popular, que es va disputar en un recorregut de gairebé 9km el millor classificat barberenc va ser
Mohamed Kamal, que encara en categoria junior, va arribar en un destacat 10è lloc a la general en 31’33’’. Dels
altres sis atletes UAB que van participar a la cursa els millors classificats van ser David Rúa (55è) en fer 34’54’’ i
Javier Garcia (61è) acabant en 35’27’’.
Finalment en la cursa infantil la representació barberenca va ser destacada en nombre i qualitat ja que van
participar 8 atletes i van destacar la victòria absoluta aconseguida per Daniel Rivero i la bona classificació de Nuria Garcia, Marc Albiac, les germanes Alícia i Laura Pou i Alba Pintado.